Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κατεβάζει ρολά η αγορά στις 19 Οκτωβρίου - διαμαρτυρία όλων απέναντι σε μία αντιμετώπιση της ελληνικής αγοράς από την κυβέρνηση που οδηγεί στον πλήρη αφανισμό της...


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα στις 19 Οκτωβρίου αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου στη χτεσινή ανοιχτή συνεδρίασή του με τη συμμετοχή όλων των προέδρων των Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγων της χώρας. Με αυτόν τον τρόπο, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΕΕ, «το ελληνικό εμπόριο δηλώνει την έντονη αντίθεσή του στην έως τώρα ασκούμενη πολιτική και διατρανώνει ότι οι λογικές κοινωνικού αυτοματισμού είναι ξένες προς τη συνδικαλιστική του δράση».
Η ΕΣΕΕ καλεί τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν από αύριο και θα κορυφωθούν με το κλείσιμο των καταστημάτων τους στις 19 του μήνα. «Ο αντίκτυπος των δράσεων πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος δυνατός για να εκφραστεί η διαμαρτυρία όλων απέναντι σε μία αντιμετώπιση της ελληνικής αγοράς από την κυβέρνηση που οδηγεί στον πλήρη αφανισμό της», τονίζει η ΕΣΕΕ, που εντός των ημερών θα ανακοινώσει τις επόμενες ενέργειες και κινητοποιήσεις της εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή της στα «καταφανώς άδικα οικονομικά μέτρα τα οποία δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στην ήδη χειμαζόμενη ελληνική αγορά».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου