Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γεωργία Μαρτίνου: Με σεμνή και αδιάλειπτη παρουσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ   



«Η Γεωργία Μαρτίνου, στη τελευταία προεκλογική της παρουσία στη Ραφήνα, υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.


Η Γεωργία Μαρτίνου, εξελέγη Βουλευτής για πρώτη φορά στη Περιφέρεια Αττικής το 2012 και ξεχωρίζει στο χώρο της πολιτικής, όχι για τους πολιτικούς της λόγους ή της εντεχνες επικοινωνιακές πολιτικές που θέλουν τους Βουλευτές στα παράθυρα της τηλεόρασης και πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες, αλλά για την σεμνή και αδιάλειπτη παρουσία της στο κοινοβούλιο και σε κάθε γειτονιά της Περιφέρειας Αττικής. Μιας περιφέρειας με μεγάλες κοινωνικές ανισότητες γιατί όπως και να το κάνουμε , αλλιώς είναι η γειτονιά στο Ζεφύρι και αλλιώς στη Βουλιαγμένη.
Η Γεωργία Μαρτίνου , όλα αυτά τα γνωρίζει απο κοντά, γιατί έχει περπατήσει σε όλες αυτές τις γειτονιές και το κυριότερο ήρθε αντιμέτωπη με τα δύσκολα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες της, δίνοντας στα περισσότερα λύση είτε μέσω του θεσμικού της ρόλου είτε σαν ...Γεωργία Μαρτίνου.
Οι περισσότεροι από το ακροατήριο στις προεκλογικές της συγκεντρώσεις την φωνάζουν με το μικρό της όνομα , εκτιμώντας όπως φαίνεται ότι η Γεωργία δεν τους ξέχασε και δεν τους ξεχνάει. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι στις συγκεντρώσεις της , εκτός από τους Δημάρχους ή πρόσωπα με θεσμικούς ρόλους στις τοπικές κοινωνίες, απλοί άνθρωποι ζητούν να πάρουν το μικρόφωνο και να ευχαριστήσουν δημόσια τη Γεωργία για ότι έχει κάνει γι” αυτούς και τη περιοχή τους. 
«Σε λίγες ημέρες, αυτή την ώρα θα ψηφίζετε. Να θυμόσαστε ότι οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες, όμως για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια αχνοφαίνεται μια ανάπτυξη, που θέλουμε να συνεχιστεί και να καλυτερεύσει ζωή όλων μας μέσα σε ένα πλαίσιο αξιοπρέπειας, νομιμότητας και δημοκρατίας. Προχωράμε μαζί με πίστη, θέληση και αισιοδοξία» δήλωσε η Γεωργία Μαρτίνου στο rpn.gr στην τελευταία της προεκλογική ομιλία.
Η δύναμη – λοιπόν – είναι σε σας , όπως είπε και η Γεωργία Μαρτίνου και θα πρέπει να το θυμηθείτε την Κυριακή 25η Ιανουαρίου 2015, όταν θα είστε μπροστά στη κάλπη.

_____________________
http://www.rpn.gr/?p=62642

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου